Isolatieglas - Glashandel Almere - groothandel in glas voor particulier en bedrijf

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 

Met HR++ of HR+ Isolatieglas bezuinigt op energie en bespaart u op langer termijn veel geld. HR++ isolatieglas geeft u meer conform en houdt voor u de warmte binnenhuis. Tegenwoordig in de nieuwbouw wordt er uitsluitend HR++ isolatieglas toegepast. Nu met 15 jaar garantie op lekslag of blindslag! (zie onze garantieregeling)

Nog geen isolatieglas of HR++ isolatieglas ?
Nu investeren in een beter milieu en daar zelf ook profijt van hebben. Wij geven u onze scherpste prijsaanbieding zodat u er s'winters warmtjes bij zit.

Vraag ons naar de voorwaarden en ontvang een vrijblijvende offerte!HR+ of HR++, wat krijg ik geleverd?

Als gevolg van een wijziging in de BRL2202 zijn de benamingen van het HR isolatieglas gewijzigd. Het product en coating blijven ongewijzigd, alleen de naam verandert.

HR++ 4-6-5 gasgevuld   wordt HR 4-6-5
HR++ 4-8-5 gasgevuld   wordt HR+ 4-8-5
HR++ 4-9-5 gasgevuld   wordt HR+ 4-9-5
HR++ 4-12-5 gasgevuld wordt HR+ 4-12-5
HR++ 4-15-5 gasgevuld blijft   HR++ 4-15-5

Nu kan er een discussie ontstaan over het wel of niet ontvangen van HR++ isolatieglas.

In bepaalde gevallen, zoals bij draairamen, is het vaak niet mogelijk om een spouw 15mm (HR++) toe te passen. Er is simpel weg geen ruimte genoeg in het kozijn voor een 24 mm dikke isolatieglasruit. Om toch isolatieglas te kunnen plaatsen wordt er dan een dunnere spouw toegepast. Omdat er een dunnere spouw wordt toegepast verandert ook de isolatiewaarde van de ruit een fractie. De HR++ waarde van 1,1 wordt dan niet meer gehaald en daalt naar 1,3 of 1,5 (hoe hoger de waarde des de slechter de isolatiewaarde). Het glas, de 4mm HR++ ruit en de 5mm floatglas ruit blijven wel hetzelfde.

Heeft u vragen of vertrouwd u het niet? Bel ons voor een duidelijke uitleg om teleurstelling achteraf te voorkomen.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu