Gehardglas - Glashandel Almere - groothandel in glas voor particulier en bedrijf

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 

Gehard veiligheidsglas wordt vooral gebruikt voor douchewanden, hardglazen deuren, douchedeuren, tafelbladen en keukenachterwanden.
Gehard glas kan vanaf dikte 4mm floatglas gemaakt worden. Ook kan er gehard glas in gelaagd uitvoering geleverd worden. Gehard glas is 6 maal sterker dan normaal floatglas.
Daarnaast kunnen vele figuurglassoorten gehard worden. Vooral voor douchewanden, deuren en scheidingswanden waar niet doorheen gekeken kan of mag worden is gehard gefigureerd een oplossing.

In gehard glas kunnen na productie geen veranderingen gemaakt worden. Het is dus noodzaak om de maatvoering exact te weten en op te nemen. Wij kunnen dat geheel kosteloos voor u doen!

Glas van IKEA
Regelmatig krijgen wij de vraag of wij een stuk glas kunnen bij snijden. Dat doen wij dan ook graag en veelal kosteloos. (als het glas vervolgens geslepen dient te worden dan zitten daar wel kosten aan verbonden). Reeds meerdere malen kwamen mensen bij ons langs met het verzoek om een bepaalde glasplaat van IKEA op maat te snijden. Helaas zijn de glasplaten van IKEA voor 99% gemaakt in gehard glas en gehard glas is niet meer te bewerken. Om teleurstellingen te voorkomen informeer eerst naar de mogelijkheden van het glas bij IKEA en anders bij ons.

Wij geven u graag advies !  


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu